Ingvar Strandhs Blomsterskola på Hem & Villa

Mer från mässan… Ingvar Strandhs Blomsterskola hade som vanligt en imponerande utställning med bröllopstema. De söta små provrörsvaserna blev jag så förtjust i att jag köpte några själv i den lilla butiken. Får se om de gör sig i mitt växthus. Bilderna är mina egna.

bröllop, fest, dukning, provrörsvaser, trädgårdsmöbler, järnstol
10 Kommentarer
 1. Tove's to og firbeinte
  Tove's to og firbeinte says:

  Vet nesten ikke hvilket superlativ jeg skal bruke….dette var rett og slett helt nydelig og vakkert!!!!!! Alltid så inspirerende og flott å se blomsterdekorasjon på sitt beste,og dette var nydelige bilder!!!!!!! Herlig :)))))))

  Svara
 2. Mäster Henrik
  Mäster Henrik says:

  hej på dig och va kul att du hittade till mig, och tack för fin kommentar! har tagit mig en snabbtitt på din blgg och den känns fin.. kommer tillbaka:)
  vh
  magnus

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.