Ingvar Strandhs Blomsterskola på Hem & Villa

Mer från mässan… Ingvar Strandhs Blomsterskola hade som vanligt en imponerande utställning med bröllopstema. De söta små provrörsvaserna blev jag så förtjust i att jag köpte några själv i den lilla butiken. Får se om de gör sig i mitt växthus. Bilderna är mina egna.

bröllop, fest, dukning, provrörsvaser, trädgårdsmöbler, järnstol
10 Kommentarer
  1. Tove's to og firbeinte
    Tove's to og firbeinte says:

    Vet nesten ikke hvilket superlativ jeg skal bruke….dette var rett og slett helt nydelig og vakkert!!!!!! Alltid så inspirerende og flott å se blomsterdekorasjon på sitt beste,og dette var nydelige bilder!!!!!!! Herlig :)))))))

    Svara
  2. Mäster Henrik
    Mäster Henrik says:

    hej på dig och va kul att du hittade till mig, och tack för fin kommentar! har tagit mig en snabbtitt på din blgg och den känns fin.. kommer tillbaka:)
    vh
    magnus

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.