Inte bara svart… även brunt

Det är inte bara svart som cirklar runt i min hjärna just nu utan även brunt. Har börjat tycka väldigt mycket om brunt. Tror det var sen jag såg Paola Navones skapelse, se inlägg. Tyvärr är brunt nästan den enda färgen som inte funkar hemma hos mig, men å andra sidan sen när började jag göra om för att jag sett något jag gillar. Nej, det är bara att titta och njuta när man ser något spännande. Här gillar jag framförallt att man blandat den ruffa stilen som i plåten på väggen med en mer modern stil plus plockat in lite femtiotalsdetaljer (lampan och bordet). Kanske något att tänka på.

Skärmdump från danska Rum

4 Kommentarer
 1. snabbmakaroner
  snabbmakaroner says:

  Jag tyckte om bilden även om jag egentligen inte gillar idén med femtiotalsbrunt. Vi har medeltidsbrunt: gamla skinnfåtöljer och brungröna tweedgardiner i ett stort ljust rum.

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Irene, ja men precis det kommer alltid tillbaka men oftast på något nytt sätt. Tur är det.

  Lisa, mm det funkar det också.

  Snabbmakaroner, hm medeltidsbrunt det var något nytt.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.