Intervju i Lommabladet

Vår lilla tidning ’Lommabladet’ har intervjuat mig efter att jag fått skickat ’röda tråden’ vidare till mig. Väldigt kul att vara med, känner jag mig som värsta kändisen i byn nu. Artikeln kan man läsa här. Men ta den med en nypa salt för där är en del konstigheter, trodde jag lärt mig det här med journalister och att kolla texten innan… men ibland funkar inte ens det.

I’ve been interviewed in our village paper, about why I started this blog. Its all in swedish, but you have probably heard the story before anyway.

Happy weekend everyone!

Foto Lena Karlsson, skärmdump
1 svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.