Jag är lite dum men har ändå vunnit!!

När jag går in och läser andra bloggar så går det ibland väldigt väldigt snabbt. In och ut och snabba rullningar. För en tid sedan gick jag in på bloggen Timeless Home och såg ett jättesött skrin med en söt liten bricka till med texten ’catch the day enjoy the moment’. Hur fint som helst. Tryckte snabbt in en liten kommentar. Sen visar det sig att jag har vunnit smyckeskrinet och det lilla söta halsbandet. Jag som aldrig ens insåg att jag deltog i en tävling och inte heller att den lilla brickan var ett smycke att bära om halsen. Jag är lite dum alltså, men jag har tydligen väldigt mycket tur!

Skrinet kommer från Edblad & Co och det underbara smycket med den söta pärlan har Annika på Timeless Home själv gjort. Det är så fint, så fint, så fint!

16 Kommentarer
 1. S o F
  S o F says:

  Stort Grattis till vinsten!

  Vilket fint pris, både asken och smycket.
  Du kanske är inne i ett flyt som vi brukar säga – dags för ett lottinköp?

  Ha det!

  Svara
 2. Sofie
  Sofie says:

  Ljuvligt litet skrin…svårt att hitta riktigt vackra men detta var såå fint. Visa gärna var du ev placerar det!!
  Grattis grattis till vinsten!

  Sofie

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.