Kolsvart på Illum Bolighus

Igår var jag i Köpenhamn, har ju fördelen att det nästan går lika snabbt att köra över bron som in till Malmö. Rätt lyxigt faktiskt. När jag är där brukar jag alltid kika i Illum Bolighus skyltfönster för jag de har oftast den mest fantastiska skyltning och är lite av en trendindikator. Nja, trend vet jag inte men det var helt svart. Om det ser lite grå brunt eller blått ut på mina bilder så är det kameran som ljuger (eller jag som inte kan det där med att fota svart) för hela skyltningen var kolsvart! Men vad är det med danskar och det där med ugglor?

I live in Sweden but close to the bridge to Copenhagen so I try to go as often as I can. When I’m there I don’t want to miss a look at the shop window of Illum Bolighus who always have the most magnificent decoration. Also very trendy. Yesterday it was all black! (Actually much more black than it looks on my photos).

Foto Purple Area
7 Kommentarer
 1. Terese
  Terese says:

  Ganska skönt med olika nyanser av svart, tycker jag;) Men vad är det med ugglorna?! Jättefint, men de är verkligen överallt:) Undrar just hur sånt startar… Tack för trevlig blogg! Ska följa med spänning!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Det är bara min kamera som har fått det att bli olika nyanser av svart. Det var egentligen bara svart alltihop, utan nyanser.

  Har ni sett ugglorna här också, det har inte jag, men överallt i Köpenhamn! Ja, hur startar sånt där, märkligt.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.