Kreativa Kvadratmeter

Nu är jag stolt så jag nästan spricker. Jag har nämligen fått lov att visa några bilder ur boken ’Kreativa Kvadratmeter’. Och det finns bilder i boken från min egen terrass och mina barns koja. Det som gör mig lite extra glad är att det inte är vilken bok som helst utan en riktigt bra trädgårdsbok. Den ger mycket tips och idéer om allt från hur man får en snygg uteplats, vilket staket man ska välja, markläggningar, kul för barnen och mycket mer. Har du den inte så köp den, den är jättebra (och det skriver jag inte bara för att jag har min terrass med i den). Boken är skriven av Ulrika Grönlund och Cecilia Eklund. Foto Gunnar Nydrén. Imorgon kommer en liten intervju med en av författarna. Ingen av bilderna här kommer från min trädgård, jo förresten, korgen med stenar på bokens framsida, så litet att det knappt går att se.

These images are from a book called ’Kreativa Kvadratmeter’. This is a really good garden book that gives you many good ideas what to do with your outdoor space. The book is in swedish but maybe the images can give you some inspiration. Tomorrow I will post an interview of one of the author.
12 Kommentarer
 1. Annika
  Annika says:

  Underbara bilder! Det verkar vara en bok för oss – stora delar av vår trädgård ska göras om! Vad roligt att din trädgård finns med i boken! Ja, det får nog bli ett köp!

  Svara
 2. Zoey
  Zoey says:

  Oj vad roligt att din trädgård fick vara med i en inspirerande trädgårdsbok. Vore intressant att veta var man kan köpa boken….?

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Hej allihop, jättekul med så mycket positiva kommentarer. Boken finns i den vanliga bokhandeln, det är Ica Bokförlag. Du kan även hitta den på t ex bokus.com eller bokfynd.nu. Ca 195:-

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.