Ljuset är tillbaka igen

Vad det är härligt med riktigt dagsljus igen och ännu bättre att våren börjat ta fart redan nu i mars. Ser fram emot att grönskan ska börja spira i trädgården om några veckor, jag saknar att kunna gå ut och klippa lite grönt och ta in. Just nu får jag nöja mig mig med någon krukväxt, ett par körsbärskvistar (köpta) och några slingror murgröna på matbordet. Jo, också har jag köpt två svarta fårskinn till stolarna vid matbordet. Funderar på att matcha upp med svarta lampor, eller ska de kanske vara vita? Känns som att det gått troll i det där med lamporna.

Foto Purple Area

4 Kommentarer
 1. Karin
  Karin says:

  Håller med, nu vill man ut i trädgården!! En av mina absoluta lampfavoriter är Caravaggio, ett par i matt grått tycker jag skulle vara supersnygga till din fina matplats. Inte lika markanta som svarta, men tar lite mer uppmärksamhet än vita… Bara ett tips! ��

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Karin, jag har länge tänkt på just Caravaggio, men inte kunnat bestämma mig. Är fortfarande tveksam även om just den matta grå är väldigt snygg. Är rädd att de liksom smälter för bra in i allt det grå så att de liksom försvinner. Tack ändå för tipset!

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.