Mamma Mia – Here I go again, my my…

Har ni sett filmen Mamma Mia? Om inte så gå och se den, den är otroligt häftig och man blir helt glad av den. Naturligtvis är det musiken som sitter i kroppen sen barnsben som man blir helt tagen av men också miljön på denna lilla grekiska ö som ser så härlig ut. Att det är en musikal på film är ju lite oväntat nästan fånigt men det framförs på ett så humoristiskt sätt med glimten i ögat att man charmas totalt. Även inredningen är härligt bohemisk och opretantiös. Bilder från Cinema Blend.

Have you seen the movie Mamma Mia? Its a lovely and fun movie that made me really happy. It’s the music ofcourse but also the beautiful greek island. Take a look at these images of the bohemian interiors with blue, green and red colours. Images from Cinema Blend.

13 Kommentarer
 1. Solåkra
  Solåkra says:

  Jag satt med ett fånigt leende hela filmen igenom. Den är egentligen lite ”corny”, så jag förstår att kulturrecensenterna dissat den. Glädjen i filmen är så smittande härlig att man bara måste älska filmen.

  Svara
 2. Proforma
  Proforma says:

  Måste se den, har bara inte kommit iväg än. Har däremot sett musikalen, den svenska och den var jättebra. Har hört att filmen ska vara bättre så jag är förväntansfull.

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Pethra, det är väldigt mycket Meryl i den här filmen.
  Johanna, jag har inte sett musikalen, men antar att det också är bra.
  Hannele, inte bara tanter…
  Solåkra, jo men det är ju lite fåningt med folk som börjar sjunga helt plötsligt men det känns nästan som om det är lite parodi på musikal emellanåt. Då kan t om jag stå ut med det.
  Proforma, hoppas du gillar den.

  Svara
 4. ela
  ela says:

  Nej tyvärr, inte ännu. Den var utsåld varje dag den visades i vårt lilla samhället. Men till helgen ska jag till Helsingborg, hoppas jag lyckas se filmen. Jag älskar Meryl Streep, jå, ser just, det gör Pethra också.
  Kram på er alla

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.