Marknaden i Santanyi + Barceló

Jag brukar alltid försöka klämma in ett besök på marknadsdagen i Santanyi när jag är på Mallorca. Just den här marknaden är ovanligt bra med prylar som marockanska väskor, lädervaror, tunikor, annorlunda smycken och korgar i alla modeller. I den här gamla byn finns också ett tiotal små butiker med inredning och kläder. Mest kläder. Men det finns också en grym antikaffär, Barceló, som  är otroligt häftig, även om man får sovra lite bland en del gräsliga prylar emellanåt. Men den marockanska hörnan och uteavdelningen är kul. Det var också här Daniella hittade sina krus. Själv blev jag förtjust i  terrakottaurnorna.

Foto Purple Area
3 Kommentarer
 1. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Hej på dig snyggingen!

  Har massor med goda minnen från Mallorca. Mitt ex hade hus i gamla Pollenca. Och jösses vad man har släpat grejer.. Har fortfarande massor med vackra tyger som bara ligger i ett skåp och tittar på mig…

  Kul att höra från dig. Sedan min egen business tog fart så är jag inte heller den bäste bloggvännen. Men du är fortfarande en storfavorit!

  Njut av helgen.

  ox, Mon

  Svara
 2. 110kvadrat
  110kvadrat says:

  vilket underbart ställe. Har letat och letat och letat efter sådana urnor här hemma i skåne trakten och på nätet…verkar vara helt hopplöst!!!

  Du kanske har något tips?

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Monica, tack för snälla ord. Ja det är lite svårt att hinna med ibland, men vi håller åtminstone kontakten lite då och då. Låter spännande med din business.
  Kramkram

  110 kvadrat, kolla med Apotekarns i Simrishamn och kanske också Cadabra Design. De marockanska butikerna brukar också ha ibland.

  Lycka till!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.