Mässan i Milano… igen – Rossana Orlandi

Med en risk för att det nu börjar kännas som på sjuttiotalet när man på familjetillställningar blev torterad av någons diabilder från semestern så kommer här ytterligare lite Milano. Å andra sidan är en blogg rätt subjektiv och ens egen lilla show, så kör jag på. Det blev så klart också ett besök på udda Rossana Orlandi. Butiken med sina olika utställningar har ju höjts till skyarna i flera magazin. Och det är något visst över det här stället. Något dekadent och förfallet i förening med nyskapande. En skön känsla helt enkelt. Så här såg det ut. Rossana själv är en cool tant med väldigt mycket pondus, jag lyckades inte få henne på bild den här gången, men förra året så, se här.

Rossana Orlandi in Milan is a crazy shop with different exhibition in the gallery. But its fun, it feels old and like someone forgot to sort out but on the other side its brand new design at its edge.

Foto Purple Area

5 Kommentarer
 1. Maria at inredningsvis.se
  Maria at inredningsvis.se says:

  Jag är KÄR i det porslinet med fjärilen:)
  Jag har med dig på min lista över Sveriges mest inspirerande bloggar i mitt nya inlägg:) Det är just vad denna bloggen är och du gör ett kanonbra jobb:)
  Ha en underbar valborg.

  LOVE Maria på inredningsvis

  Svara
 2. Nissan
  Nissan says:

  Jag undrar varför jag inte kan se bilderna på dina blogg längre…? Har inga problem med andra bloggar/websidor… 🙁

  Svara
 3. Nissan
  Nissan says:

  Aha, bilderna verkar "ihopkomprimerade" till linjer typ. Om jag klickar på linjerna poppar de upp och jag kan se dem. Men vore ju roligare att se dem inline i själva inlägget…
  🙂

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Nissan, jag har faktiskt ingen aning om varför. Men blogger har precis lagt om sitt system. Det här nya systemet är inte så bra när man lägger bilder bredvid varandra så jag lägger ihop dem i photoshop istället. Är det inte bara att bilden tar lite längre tid att få upp?

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.