Milano 2013, styling – Cassina

Så här några veckor efter Milano är det kul att visa några bilder där stylingen är allt. Cassina hade en lite annorlunda och kul monter. Här fotade jag mest stylingen snarare än att möblerna, eftersom det var det jag tyckte var speciellt. Jag blev förtjust i deras trädetaljer och att de blandade stil och tidsperioder friskt. Det var också mycket glas och sprejmålade bruksföremål. Sen det där med att riva sönder böckerna, hm, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det. Annorlunda kanske.

Foto Purple Area

1 svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.