Min favorit hos Inreda Utreda

Nyfiken på vad jag köpte hos Daniella häromdagen? Det finns helt klart väldigt mycket fint att välja på i hennes alldeles nyöppnade webbutik. Men det blev den här grovstickade kudden från Bynord som jag tycker passar perfekt hemma hos mig. Så snygg! Den stora fyrkantiga puffen under min favvokudde hade inte heller varit helt fel, går och funderar på om jag kanske ska slå till med den också. Kika gärna in i Daniellas webbutik Inreda Utreda, här.

This white oversized knitted cushion is what I bought when visiting Daniellas newly opened webshop Inreda Utreda last week. Just love it. See what else she’s got, take a look here.

Foto Daniella Witte
Du som bor i Skåne måste helt klart bege dig till vårt härliga Lomma (Sveriges bästa boendekommun) och besöka Daniellas butik som är öppen sista helgen i varje månad.
5 Kommentarer
 1. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Nej men Susann vilken helt underbar bild på dig! Vilken modell!

  Du får gärna visa runt mig lite i Skåne i sommar! (: Vi kommer över hela familjen och jag stannar i minst en månad. Bara så att du vet!

  Kram i rymden,

  Mon

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.