Min skrivbordshörna hemma

Äntligen har jag rensat upp skrivbordet hemma, så skönt! Jag har ju haft ett kontor hemma där jag jobbat i flera år. Därför har jag t ex en riktig kontorsstol, marknadens bästa enligt mig själv, HÅG H05, superbra för rygg och axlar. Stationär dator och annat som är bra att ha när man sitter och jobbar mycket. Skrivbordet och skåpet bakom har jag ritat själv och fått uppsnickrat och lackerat i matt gråsvart. Älskar skrivböcker i härliga färger och antecknar gärna för hand under arbetets gång. De här kommer från Bookbinders. De stora korgarna förvarar jag tyg- och mattprover i. De små vitriniaskarna från Iittala är perfekta för smycken och hårspännen och annat smått.

This is how it looks at my office at home. I’ve been working here with my company for five years so its been my working place all day long and as you all bloggers know it could be long days. The desk and the cabin have are my own design.

Foto Purple Area
11 Kommentarer
 1. Sara
  Sara says:

  Hej och tack för fin blogg. Då jag vet att du tidigare skrivit om vita golv tänkte jag nu chansa och ställa en liten fråga:) Vi renoverar vår 20tals lägenhet och jag är ute efter att få vitlackade brädgolv (har en smärre besatthet vad gäller detta). Originalgolven går inte att använda. Har nu kontaktat golvfirmor men ingen verkar leverera vitlackade brädgolv. Vet du om det finns någon som gör det? Om inte, vet du om man kan lägga in brädor och lacka dem själv (inte tillrådligt pga springor enligt golvfirmorna, men jag vill inte riktigt tro att det är omöjligt). Tacksam för alla tips och råd!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tack, vad snälla ni är!

  Sara, ska vara ärlig och säga att jag inte är så insatt i det här. Självklart kan du lägga in brädgolv och måla det, men som golvfirman säger så får man då räkna med springor eftersom trä rör sig hela tiden. Men det problemet hade du ju haft med ett gammalt brädgolv också. Sen vet jag inte om det finns någon bra slitstark färg att använda, finns en risk att man måste måla om det lite då och då. Tänkte på TineK som har ett urtjusigt vitt brädgolv i sitt hem. Tydligen ska hon först ha lagt ett Dinesen golv (svindyrt) och sen fått det lackat först i svart och sen i vitt. Så visst går det.

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Hilde, färgen är NCS 8000-N. Det är ju ett svenskt färgnummer, vet inte om det går att översätta. Men det är en färg med bara svart och vitt inga andra färger inblandade.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.