Modern inredning till sportstugan

Varje vinter brukar jag och min familj åka till Värmland en vecka för att åka skidor. Vi hyr en stuga som är modern, funktionell och hyfsat fin med öppen planlösning och våningssängar för barnen. Hela stugan är i furu, väldigt mycket furu, och även om den är praktisk och helt ok kan jag inte låta bli att tänka på hur jag skulle vilja inreda den om jag fått chansen.

Matbordet ’Kwaak’ från Dahl Agenturer hade också blivit snyggt.

En fritt hängande kamin ’Gyrofocus’ från Euroflues.

Ljusstakar av kubbar från BoConcept och vackra renskinn från Tassemark, även Ilva har liknande.

3 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.