Några bilder från mitt kök…

På tal om stora fönsterpartier, kanske inte går att jämföra men… idag har jag fotat lite i mitt eget kök. Det är väldigt långsmalt men med ett långt fönsterparti ut mot trädgården. Det är alltid kul att fota på köksbänken eftersom just där kommer det in så mycket ljus. Det har blivit min lilla favoritplats att fotografera. Ofta blir mina bilder precis så här, som första bilden, på köksbänken mot den mörkgrå skjutdörren och en ljusare grå putsad vägg. Nåja, här är några igen, idag tagna precis innan det var dags att fixa till lite lunch. Dressingflaska från EvaSolo.

Foto Purple Area

6 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Lisa, vad kul, jag hoppas du hittar något du kan få nytta av! Jag har ju ett jättebibliotek, gå in och bläddra bland alla gamla inlägg. Där finns en hel del.

  Daniella, det är på gång, vi fick först fixa till underlaget lite och nu har vi precis lagt ett lager flytbetong som ser fint ut. Ska torka och sen slipas lite och ytbehandlas. Ser bra ut så här långt! Men det är alltså bara i matrumsdelen än så länge, vi ville först se hur det blev där innan vi kör det i hela huset.

  Anonym, så kul att du gillar det!!

  Kram

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.