The Nam Hai i Vietnam

Lyxlirare som man är så letade vi naturligtvis upp en resort med rykte om sig att vara Asiens bästa. The Nam Hai i Hoi An var verkligen något speciellt. Stora vräkiga villor med en vardagsrum- och matsalsdel i en egen byggnad och en byggnad för sov- och badrum. Tillhörande butler med service som tvätt och strykning, afternoon tea och små kanapéer på kvällen ingick. Ja, ni hör ju, nästan lite att ta i. Men trots allt en otroligt vacker resort med asiatisk inredning i vitt (väggar och gardiner), brunt i möbler och utsnidade jalusier och grå sten. Lägg märke till baldakinen som ligger som ett litet hus mitt i rummet.I mitten av rummet fanns en upphöjd del inringad av gardiner med säng, tv, soffa, skrivbord och badkar. En baldakin som blev som ett rum i rummet.

Vackra skjutbara jalusier som rumsavdelare till badrumsavdelningen.

Den här typen av utsnidade golvljusstakar i gjutjärn fanns överallt på området både inomhus och utomhus.
Idag skriver jag om Nam Hai även på svd.se.
16 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Charlotte, vi brukar planera våra egna resor helt och hållet. Vi bokar oftast alla flyg och ibland också hotell hemifrån. I det här fallet var det rätt tight med tid så vi bokade allt hemifrån innan.
  J, nej det har jag inte.

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Helena, det var lite speciellt. Hade trott att det skulle vara lite som Thailand men det var det inte alls. Kändes mycket mer kinesiskt. Inte så tjusigt tillrättalagt och lite mer fattigt. Det kommunistiska tänket genomsyrade också betydligt mer än jag trott. Det var mycket propagandaskyltar. Kustremsan var vacker men hade på många håll reserverats för kommande gigantiska hotellbyggen. Inte så mycket små mysiga ställen. Annars är det rätt mycket risfält och hårt arbetande människor. Tutande fullpackade vespor överallt. Folk var trevlig men något reserverade och ganska ovana vid turister. Det är ett otroligt intressant land, och resan var en riktig upplevelse.

  Svara
 3. Lawn Mowers
  Lawn Mowers says:

  I am sure every one who check outs this blog loves the way the post is presented. I can’t live without posting a comment on it. Every thing is nicely placed, well planned theme, Truly catching.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.