Några soffavoriter

Här kommer några av mina favoriter bland soffor i den högre prisklassen. Det är vissa som har hängt med ett tag och några nya. ’Charles’ från B&B Italia, ’Lowland’ från Moroso, ’Freestyle’ från Molteni, Solid Up från Derin.

These are some of my favourites when it comes to expensive sofas. ’Charles’ from B&B Italia, ’Lowland’ from Moroso, ’Freestyle’ from Molteni, ’Solid Up’ from Derin.

8 Kommentarer
 1. Anonym
  Anonym says:

  De var mycket fina! Nu är jag dock på jakt efter bord och stolar till ett nytt kök. Funderar på orange Frankfurt-stolar (bra prisbild) vilka borde matcha det rougha ekgolvet utmärkt, men vad köper man för bord? En fördel är om man har råd, dvs under tio loppor. Tack på förhand och för en fin blogg igen.

  /Kristoffer

  Svara
 2. Anonym
  Anonym says:

  Kul att du frågar! Bordet: Bör hysa fyra-sex pers och det behöver inte vara rektangulärt, frugan ser gärna något elliptiskt. Färg okänd:
  De element/färger vi kommer att omge bordet med är EN betonggrå vägg, vitblanka ytor (Abstrakt och vitt bistro-kakel), Stockholmsvita väggar och nämnda mörka ekgolv.

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  Tusen tack för hjälpen! Känns som om alla inredningsbutiker i Stockholm har varianter på Mathsons Superellips – bara. Ska definitivt känna på DD:s varianter. Allt gott.

  /Kristoffer

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.