Nu börjar jag blogga på svd.se också!

Äntligen kan jag berätta vad jag tisslat och tasslat med på senaste tiden. Jo, idag börjar jag blogga även för Svenska Dagbladet. Men jag kommer inte att sluta blogga här på Purple Area utan för er som tycker om mina inlägg så har ni nu möjlighet att läsa ännu fler på svd.se – här. Ska försöka i så stor utsträckning som det går att lägga olika inlägg så det blir givande att gå in på båda, fast en och annan ’favorit i repris’ hoppas jag att ni inte har något emot.

En intervju med mig av Petra Månström hittar du också här.

14 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.