Ny tavla i vardagsrummet

Vid besöket hos Corso Como i Milano köpte jag tre ark presentpapper, åtminstone tror jag att det var det, som jag sen ramat in. Det här är ett av dem som nu hamnat på väggen i vardagsrummet. Känns som att det tillförde lite extra dramatik till arrangemanget med grå krukor och gröna växter.

Foto Purple Area

3 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Irene, ha ha, ja det ska jag göra!

  Jessica, krukorna kommer från Broste och nej, de är kanske två år gamla. Men jag tror att du kan måla en keramikkruka med t ex kalklitir eller någon liknande färg för att få ungefär samma flammiga effekt.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.