Nya stolar till matbordet – äntligen!

Nu har äntligen mina nya stolar till matbordet kommit, de har bara varit efterlängtade i typ några år eller så. Men nu är de här, precis lagom till jul och allting. Det blev efter mycket dividerande ändå Y-stolar eller Wishbone Chair som de också kallas. Jag känner mig så nöjd! Nu ska jag bara klura ut vilka lampor som blir bäst till ovanför bordet. Det nya betonggolvet ser betydligt mer flammigt ut på bilden än vad det är i verkligheten. Det är antagligen vinterljuset och speglingarna från fönstret som gör det.

Foto Purple Area

6 Kommentarer
  1. I min smak
    I min smak says:

    Vackert med hörnfönster som går ner till golvet, helt i min smak ! Stolarna är min mans favoriter och jag kan förstås också tänka mej dem så vi får se vad det lider. Dem kommer ni att kunna njuta av läääänge.
    Susanne

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.