Nyfiken på Kina

Så här i OS-tider känner jag mig lite nyfiken på kineserna och kan inte låta bli att undra hur de bor och hur det ser ut i deras hem. Jag hittade dessa bilder av nyrenoverade kinesiska hem i New York Times. Fotografen heter Shiho Fukada.

I found these images of newly renovated Chinese Homes in the New York Times and what could be better than showing them in these days of the Olympic Games. Photographer Shiho Fukada.
12 Kommentarer
 1. Proforma
  Proforma says:

  Väldigt stilrent, måste jag säga! Gillar framför allt trädgårdarna, de ser så rogivande ut.

  Tack för att du länkar till mig, jag lägger en länk till dig på min blogg också.

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Proforma, ja en innergård som de på bilderna är ju härligt.
  Frida, nej det är modell lyxigare som alltid här på bloggen. Det stod i artikeln att de dessutom slagit ihop flera små hus för att få till dessa lite större bostäder. På Maos tid fick ingen bo stort, något som tydligen håller på att ändra sig.

  Svara
 3. mia
  mia says:

  När du ändå är internationell…Jag som är i L.A för en tid, skulle gärna gärna läsa lite om Californien här. Några tips på muséer, hus eller affärer att besöka skulle vara toppen. Eller underbara house-tours av typiska moderna retro hus här i L.A.

  Soliga kramar, Mia

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Drömhem, kul att du gillar dem.
  Patricia, yes I hope so too.
  Zoey, jag tror att antingen så ligger det för en eller inte. Man får anpassa sin stil lite efter hur man är. Det kan vara snyggt vilket som.
  Pethra, vi har något gemensamt du och jag.
  Johanna, visst är det lite spännande.
  Petra, helt olika stilar, men snygga var och en på sitt sätt, tycker jag.
  Mia, det är bara att erkänna, jag har inte koll på LA tyvärr. Klicka in på bloggen http://www.sfgirlbybay.blogspot.com. Hon har massor av tips om San Fransisco, kanske om LA också.
  Anna, håller med, trädgårdarna hade jag gärna sett mer av.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.