Nytt trädgårdsprojekt

Hittade dessa fantastiska trädgårdsbilder när jag var inne på Ica Carlssons blogg. De är helt i min stil och var dessutom lösningen på ett av mina problemområden i trädgården där jag funderat och funderat på vad jag ska göra. Så här vill jag ju ha det. En tjusig rönnsumak som förgrenar sig vid marken och sen gröna växter med olika bladformer nertill. Bambu är också en underskattad växt, den blir hur snygg som helst. Jag har en som står och väntar på att bli nedgrävd och nu blev jag lite inspirerad att ta tag i det.

Så här ser det ut i mitt trista hörn vid trädäcket där jag tänkte ändra och göra lite snyggare. Ett sprucket gammalt fat, några fjuttiga buxbom och en japansk dvärglönn som började se höstig ut alldeles för tidigt. Den behöver definitivt flyttas till ett annat ställe.

Foto – de två första Ica Carlsson och det sista mitt eget.

3 Kommentarer
 1. Almbacken
  Almbacken says:

  Mycket snyggt!!! Rönnsumakar är jättefina men man ska vara medveten om att de skjuter mängder av rotskott.

  Ibland behöver man kickas igång och bli rejält inspirerad.

  Såg att du hade tittat in på min blogg och lämnat en rar kommentar. Då blir man glad:). Själv har jag ett bra tag nu mest varit en smygläsare. Tråkigt för jag vet ju hur glad amn blir av en liten kommentar.

  Ha en skön helg!
  MarialyssLion22

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Maria, visst är de snygga, ja ja vet att de är rätt jobbiga med sina rotskott. Har två stycken på andra ställen i trädgården redan. Kul att du lämnade en kommentar, det år så mycket roligare att blogga om man vet att där är någon som läser.

  Trevlig helg!
  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.