O on Kloof

På vår resa i Sydafrika blev det som sagt ganska många hotell och för att kunna visa lite inredning från landet har jag valt att ta upp nästan allihop. Lite för att jag tycker att de sinsemellan är så olika. Så om du inte hunnit tröttna på mina hotellbilder så är det här, O on Kloof, i Kapstaden. Ett litet modernt hotell med en internationell inredning.

On our trip in South Africa we stayed at all kinds of hotels, so to be able to show some interior decorations I show almost all of them. So if you’re not tired on my hotel images, this is O on Kloof in Cape Town. A small contemporary hotel with international interiors.

3 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Elisabeth, ja det ser faktiskt ut som en båt det har du rätt i. Nej, den känslan fick jag inte, de här bilderna är från deras websida. Det var inte det rum vi hade. Vårt rum såg lite annorlunda ut – mörkt brunt och ljus lila, men lugnt och vackert var det.

  Svara
 2. At home with Kim Vallee
  At home with Kim Vallee says:

  You are the second chic modern treasure I found from South Africa today. If it continues, I would have no choice but to add South Africa as a potential vacation spot.

  The pool area seems divine. The modern interiors look comfortable too.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.