Olika slags trätoner

Rätt ofta faller jag för det lite ruffare träet, men tvekar eftersom jag inte tycker det passar in med de mer ’snygga’ trädetaljerna som jag har hemma. Men faktiskt kan det funka ibland, på den här bilden har man blandat grovt slitet trä i golv och bänk med snygga trästolar och sen blandat in korg och grovt linne. Hur snyggt som helst!

Foto från Vt Wonen

2 Kommentarer
 1. CAISA K.
  CAISA K. says:

  Känns som att läsa mina egna tankar.
  Själv har jag ju det där grövre lite ruffare träet hemma men drömmer ofta om ljus stilrena träslag men har svårt att få dom att passa tillsammans…

  Denna bilden var dock en riktigt fin inspirationsbild!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.