Österlensrundan, del 1

Vår Österlensrunda var så klart otroligt kul, vilket det alltid är med det här gänget. Jannice har gjort en kul presentation av oss alla på sin blogg, se här (fast det där med goodiebags stämmer inte, jag älskar goodiebags!) Hur som helst så blev det blev massor av skratt och häftiga diskussioner om inredning och stil, och andra för oss livsviktiga problem. Det mesta svårt att återge i efterhand men vår shoppingrunda kommer i alla fall här, del 1.

Första stoppet var hos Henrietta på 3Magasin – en kul butik med inredning, kläder och egna betongprylar.

Nästa stopp var hos gulliga Maria på Reunion Home som egentligen har stängt på torsdagar men som öppnade upp bara för oss. Hon har dessutom just fått in en hel container med prylar från Marocko. Här shoppade vi loss rejält, vi köpte allt från snygga randiga kuddar, marockanska fat, plädar med tofsar på, alla hennes små keramikburkar och… nästan en fågelbur. Tror den blev undanlagd. Själv var jag på väg att slå till med det rostiga fatet på bilden men fick hejda mig, tur var det, med tanke på hur smockat det var i bilen på vägen hem.

Efter det åkte vi till Anna och Tong som driver Urban Livings butik i Hammenhög. De tog för något år sedan över den gamla möbelaffären Jeppssons och driver den prallellt med webshopen och butiken i Simrishamn. Här finns det moderna stuket när det gäller både möbler och roliga prylar. Har du vägarna förbi så missa i inte den butiken!

Foto Purple Area

1 svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.