Purple Area 9 år

Jo, minsann, i dag fyller Purple Area nio år! Det känns både väldigt osannolikt och samtidigt kan jag knappt minnas tiden innan jag bloggade. Vad gjorde jag då? Nu har jag ju inte varit lika flitig alltid, eller rättare sagt jag har varit mycket flitigare förut. Bloggen har som bäst haft 9 000 unika läsare i veckan, vilket var för ungefär fyra år sedan. Under mina tre år som redaktör för Metro Bostad hann jag inte med så många inlägg och besökarantalet sjönk. Innehållet och inriktningen har också varierat genom åren. Numera skriver jag mycket mer om mitt eget hem. Det blir mycket grått, svart och betong men det har också blivit mycket mer växter och trädgård. Hur som helst, tusen tack alla som följer mig, gamla och nya följare, jag hoppas ni hänger kvar ett tag till!

Foto Purple Area

10 Kommentarer
 1. Almbacken
  Almbacken says:

  Grattis till nio år! Jag har hängt med i många år och är så glad att du vlll fortsätta dela med dig. Gillar verkligen din stil! Tycker att det är kul att du visar mer trädgård.

  Maria

  Svara
 2. Sara
  Sara says:

  Grattis! Jag har tittat in mer eller mindre regelbundet under alla nio år! 🙂
  Vart har du köpt snyggingprintet i bilden ovan?

  Ha det fint!

  Svara
 3. Sara
  Sara says:

  Hej igen! Jag har letat med ljus och lykta efter printet/tavlan utan framgång. Vore så himla tacksam om du vill berätta var du köpt det..:) Tack snälla!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.