Purple Area fem år idag

Idag är det fem år sen jag började blogga. Förstår ni, fem år, det är ju helt sanslöst! Det här är det 1562:a inlägget. Tack alla ni 7 211 personer som klickar in och läser varje dag eller lite då och då. Ni är bäst!! Stor kram till er alla! Här kommer några bilder från mitt eget hem som visats under åren.

Today it’s Purple Areas fifth year anniversary. It’s five years since I started this blog. This post is the 1562:nd. Thank you all who keeps coming back every day or once and a while. Big hugs everyone!! These images are from my home showed during these five years.Foto Peo Olsson (de två stora) och Purple Area

20 Kommentarer
 1. studio karin
  studio karin says:

  Och förresten – grattis även till att Hem O Villa valt dig till veckans favvoblogg 🙂 Såg det i något nyhetsbrev därifrån och det var därför jag kom på att det var alldeles för länge sen som jag kikade in här!

  Svara
 2. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  HUGE CONGRATULATIONS!

  Jag är så busy nu förtiden och hinner aldrig hoppa runt i blog land. Men jag måste säga.

  YOU ARE THE BEST! Ja, verkligen. Behöver jag ta temperaturen på svensk härlig design – då går jag hit först.

  Kram Susann,

  Mon

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.