Rena helyllelyckan

Nu är det en risk för att det blir den ena helyllelyckan efter den andra som visas. Det kan ju bli lite stressande att allt ska vara så perfekt när det är jul men så får man inte se det. Precis som allt annat här på bloggen så gäller det att låta sig inspireras om man vill och har tid och känner för och kanske får man en idé som man kan ta åt sig. Som t ex den söta lilla kransen med äpplen om man vill pyssla lite eller bara tanken att det faktiskt funkar med lantligt och marockanska brickbord.

All the images of the perfect Christmas decoration or table settings can be stressing to see, we all want the perfect holiday. But, it is only inspiration and hopefully you can get any ideas, like i e the simple wreath with the apples or just the idea that moroccan tables works together with traditional Christmas.

Bilder från Eva Lindh, fotograf Anna Kern
7 Kommentarer
 1. [room] by sofie
  [room] by sofie says:

  JÄtteinspirerande bilder! Tänkte ha stortjejen hemma och julpyssla nästa vecka. Gillar också brickbordet mycket.

  Missa inte att tävla inne hos mig om en lagom "julig" kudde!!!

  Kram Sofie

  Svara
 2. i
  i says:

  Så fint – jag gillade verkligen att det var så mysigt utan att vara överdrivet "juligt".

  Ja, det gäller att inte känna stress utan plocka ut godbitarna. Nätet verkligen svämmar över med massa härliga tips och inspiration. För första gången kan jag frossa i allt och pyssla mest hela dagen. Tidigare har man jobbat som en tok julmånaden och förra året hann man ingenting med en bebis… I år njuter jag till fullo 🙂

  Kram / Kristina

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.