Riddarsporrar som vill vara ifred

I flera år har jag försökt få in riddarsporrar i trädgården och har efter konstens alla regler vattnat och gödslat och pysslat om de små plantorna. Men hur jag än gjorde så såg de bara trista och halvdöda ut. Efter rätt många år, allt tar ju sån tid när det gäller trädgård, så tänkte jag att det går helt enkelt inte. Fel jord, för lite sol eller kanske rentav fel landskap. Så jag planterade något annat och glömde bort det här med riddarsporrar helt under några år. Men det var tydligen rätt metod för nu kommer dem, något vid sidan om det ursprungliga planteringsstället och i en tät grupp. Det var tydligen precis så man skulle göra, bara glömma bort. Bilderna är mina egna.

Den här blå färgen var precis den färg som vi hade på fönsterna, mosaikpelaren och i badrummet vid den tiden då vi byggde huset. Samma blå färg jag var helt besatt i på den tiden. Se bilder på min hemsida.
6 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.