Rosa i augusti

Min trädgård ger just nu lite blandade känslor. Den här sommaren med allt regn har gjort att det på vissa ställen ser ut som en djungel och allt känns som det växt alldeles för mycket. I vissa fall ligger växterna ner istället för att stå fint upp. Å andra sidan är alla våra stora höga gräs som finast just nu. Har jobbat lite på att försöka hålla en vandrande färgskala i rabatten på framsidan av huset, med blommor i blått och lime i juni som sen går över till rosa i augusti. Från några enstaka undantag (som snart kommer att flyttas till baksidan) så känns det som om det funkat.

This is my garden at the moment. This summer with all its raining have made everything grow too much and it feels almost like a jungle right now. But on the other side my big grasses looks great and I have been working to get only pink flowers in August.

Foto Purple Area, blommorna är spansk näva, fackelblomster, höstanemoner och röd solhatt.
5 Kommentarer
 1. Annika
  Annika says:

  Fina bilder! Vandringen från blått, lime till rosa låter vackert! Konstigt att ni har haft så mycket regn i år. Här i norr såg vi knappt till en droppe den här sommaren. Hoppas att ni får en vacker höst istället! Kram

  Svara
 2. Anna-Karin
  Anna-Karin says:

  Vackra bilder!

  I min trädgård odlar jag blommor i rosa, vitt, blått, lila och en del lime. Helst mjuka pastellfärger.

  Vilken lycka att ha en trädgård!

  Jag ser att du jobbar som frilansjournalist, det gör jag också.

  Kram!

  Svara
 3. Maria i Göteborg
  Maria i Göteborg says:

  Vackra bilder på fina växter! Nävor är så tacksamma och likaså är fackelblomster en av favoriterna! Regn har vi fått så det räcker och blir över…suck jag är så trött på det! Skyfall ute nu… Tur att du visar så fina bilder som piggar upp!
  Maria

  Svara
 4. EvaB
  EvaB says:

  Oh så vackert! Precis sådana blommor skulle jag vilja ha! Har inte så god sortering på blommor så här på höstkanten, men de jag har trivs och går i glatt gult. Och det kan verkligen behövas i allt regn och rusk.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.