Semester… i hängmattan

I fredags kom sista numret ut av Metro Bostad med mig som redaktör. Efter sommaren återgår jag troligtvis till mitt eget företag igen, men först tänkte jag njuta av en lång och skön semester. Det innebär att det blir en paus även här på bloggen fram till augusti, måste ligga lite i hängmattan och bara ta det lugnt, fundera lite och så. Nja, en resa till favoritön Mallorca blir det så klart också.

Trevlig sommar!!

Vill ni följa mig på semestern, leta upp mig på Instagram – Purplearea1.

Foto från Sköna Hem

0 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.