Semester och snart nytt jobb

Nu är det dags för semester för min del vilket i år också innebär ett uppehåll med inlägg här på bloggen. Är tillbaka igen den förste augusti samtidigt som jag också börjar ett nytt jobb!! Jag ska vikariera som redaktör för Metro Bostad Skåne. Ska bli riktigt kul och spännande men också lite läskigt, eftersom det är något helt nytt och inget som jag jobbat med tidigare. Det blir en utmaning! Mitt eget företag får ligga på vänt ett år och det blir inga nya inredningsprojekt för nu ska jag alltså bli anställd. Jag hoppas ni allihop får en underbart härlig midsommar och en superskön sommar. Vi ses i augusti!

Time for me to take some vacation from this blog. I will be back in August, the same time as I’m beginning a new job. I will be working as an editor a year at a local paper. I hope you all will have a wonderful summer, see you in August!
Foto Roland Persson
34 Kommentarer
 1. Angelica E
  Angelica E says:

  Grattis till arbetet! Det är minsann alltid lika roligt att anta nya utmaningar! Sen är det väl alldeles för många som är livrädda för förändring.

  Ha en ljuvlig midsommar och sommar! Njut av varenda sekund, det ska jag absolut göra! Underbar bild med det dukade bordet mitt i gräset!!!

  Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

  Svara
 2. Annika
  Annika says:

  Grattis till nya jobbet! Det kommer att gå jättebra – det är jag helt säker på! Önskar dig och familjen en härlig semester! Vi ses väl i början på september? Kram!

  Svara
 3. Isa
  Isa says:

  Hallåj och tack för en underbar blogg genom åren! Skriver sällan kommentaer då jag själv inte driver blogg… har liksom inget att erbjuda tillbaka känns det som. Men måste ju bara skirva idag och gratta till nya jobbet, GRATTIS!!!!! Va roligt! Bor själv i Sthlm, men kan ju följa ditt jobb via nätet. För du har så grymt bra smak! 🙂 Måste fråga, blev du tillfrågad eller sökte du? Skulle vara bra och veta då jag vill byta bana och jobba mer med inredning, idag profetion i en helt annan bransch. Hursom, stort grattis och ha en skön sommar!! Kram /Isa

  Svara
 4. Anonym
  Anonym says:

  Grattis till det jobbet! Så kul att pröva något nytt! Ha en skön sommar… vi hörs!
  kramkram Hillevi (Tankar fr Trädgårdsmästarn)

  Svara
 5. 17doors
  17doors says:

  Hej, grattis från en hängiven läsare av din blogg!
  Härligt med nya utmaningar!
  Hälsningar Ulrika
  som ser fram emot nya inlägg på bloggen i höst 🙂

  Svara
 6. Splendid Willow
  Splendid Willow says:

  Wait, wait, wait! Happy summer back to you! And tons of congratulations on your new job. Exciting times my friend!

  Jag ringer dig och stör på semestern! (: Ser du ett långt och konstigt nummer så är det jag!

  Kram till hela familjen,

  Mon

  Svara
 7. Charlotta
  Charlotta says:

  Congratulations on the new job! That sounds really fun and I hope your holiday will be full of sunshine and laughter, giving you tons of energy for this new chapter of your professional life.

  Best of luck and 'Glad Midsommar'.

  Kram

  Charlotta

  Svara
 8. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tack för alla härliga kommentarer och all uppmuntran. Ni är verkligen toppen allihop!!

  Isa, jag blev tipsad av Charlotte på bloggen Hemmariket, ringde sen och frågade lite om jobbet och om de trodde att jag skulle kunna vara rätt person. Sen skickade jag en ansökan. Blev väldigt förvånad när jag blev kallad till intervju och ännu mer när jag sen fick jobbet. Så kul!!

  Thank you all for your lovely comments, you are the best!!

  Svara
 9. Petra
  Petra says:

  Ha en underbar sommar och grattis till nya jobbet!!
  Jag är ju en "följare" så jag missar inte då du kommer tillbaka 😉
  Petra

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.