Showtime

Kanske är det inte bara i Japan som den kitschiga trenden med tecknade seriefigurer går hem. Den spanske industridesignern Jaime Hayón har tagit fram vaserna ’showtime’ för BD Ediciones. Inspirationen kommer från MGM musicals. Festliga eller fula, vad tycker du om denna lilla armé av utomjordingar?

What do you think, are you in to the kitsch style of playful cartoons that is so popular in Japan. This little army of aliens are actually vases, inspired from MGM musicals, from spanish designer Jaime Hayón for BD Ediciones.

8 Kommentarer
 1. Linda P
  Linda P says:

  Hej Susanne!
  Nu har så även jag köpt tidningen och beskådat ditt tjusiga hem. Både strikt och ändå ombonat på en och samma gång tycker jag. Gillar det skarpt!
  En liten fundering: Hur kommer det sig att ni valde ikea-attiraljer i badrummet, när det andra man fick se var från kända designers? Inget fel i det, mest nyfiken alltså…

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Linda, jag gillar rena enkla former och har en ganska bestämd smak. Däremot bryr jag mig inte så mycket om ifall det är en känd designer som ligger bakom eller inte. Jag köper det som jag tycker om helt enkelt. Det kanske inte framgår men jag har prylar från Lagerhaus, Bolagret, Mio, men även från David Design, Casa Shop, Norrman Copenhagen m fl.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.