Snabbrunda i Köpenhamn

I morse skulle jag köra mannen till Kastrup och då fick jag bara ett infall. Nej, nu kör jag in till stan… och så blev det. En snabb sväng in i Köpenhamn för att shoppa lite och kolla inredning. Ett givet skyltfönster man inte får missa är Illums Bolighus. De brukar sätta den senaste trenden och det med en stor dos stil. Nu med neutraler som beige, brunt, grått och och benvitt. Naturliga material med ull, trä, järn, skinn och garnnystan. Både stickat och knypplat, nja inte knypplat kanske men ni förstår vad jag menar. Mysig höstkänsla uppkrupen i soffan med te och sticket är tydligen det som gäller. Bilderna är mina egna.

7 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.