Snyggt på balkongen

Letar du efter lite fin inspiration för balkongen, kika in hos Alvhem som har flera trevligt inredda balkonger. Lägg märke till att de här allihop har trägolv som gör att balkongen känns mer varm och inbjudande. Snyggt också naturligtvis med många krukor, kuddar och dynor. Bilder från Alvhem.

15 Kommentarer
 1. Angelica E
  Angelica E says:

  Det ser ljuvligt ut! Jag har tyvärr ingen balkong, men två terrasser så jag suger åt mig all inspiration som jag hittar! Men det brukar sluta med att allt är vitt, vitt tillsammans med mörkt trä 😀 Varje år försöker jag få in lite roliga färgglada nyanser, men det slutar alltid på samma sätt *skrattar*!

  Hoppas att du får en härlig start på fredagen!

  Kramar från Mallorca

  Svara
 2. Prefer Simplicity - Milla
  Prefer Simplicity - Milla says:

  Åh, nu vill jag ha balkong, fniss. Men visst är det något lockande i alla snygga balkonger, takterasser och bakgårdskänslan=D Själv har jag en alldeles för stor trädgård som många säkert skull vilja ha:) Kan man byta;) Skratt.

  Snyggt är det alltid med alla härligt inspirerande bilder.
  Trevlig helg! Milla

  Svara
 3. Min stil
  Min stil says:

  Så lekre verandaer. Drømme…

  Ønsker deg ei fin helg. Her er det meldt knallsol og 20 grader. Perfekt. Vi har nemlig ennå snø i hagen!

  🙂 Susanne

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.