Spabad i trädgården

Den här sommaren satte vi upp ett bubbelbad, sk spabad, i trädgården. Ni som följt mina ledare i Metro Bostad under våren vet att jag egentligen var emot det här från början, men blev nedröstad av resten av familjen. ”Klart vi ska ha en jacuzzi” sa tonåringarna. Letade länge efter en smart idé hur jag skulle få det hela att smälta in och hittade sen en jättebra lösning hemma hos hos Lise-Lotte som har butiken Nydahl i Skanör, där de sänkt ner badet i trädäcket och sen byggt in det med spaljéer runt. Inspirerad av detta har vi nu gjort något liknande och jag tycker det blev rätt bra, eller kommer att bli bra när jag får fart på växterna runtomkring. Till höger om badet har vi sen byggt ytterligare ett ”bås”, där vi nästa sommar ska bygga ett utekök.

Foto Purple Area

2 Kommentarer
 1. I min smak
  I min smak says:

  Hej Susann
  Du har verkligen en trevlig blogg. Jag gillar dina egna bilder från ditt läckra hus och den fina gården allra mest. Ha en trevlig fortsättning på helgen!
  Susanne

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.