Stora marockanska mässingsfat

Den här helgen drog mannen med mig på matmässa i Malmö – Älska Mat. Medan han rusade rakt på ostronen fastnade jag så klart bland pralinerna. Criollos choklad hade lagt upp sina läckerheter på vackra marockanska mässingsfat. Fat som är perfekta att servera på men också vackra som prydnad. Mässing är ett klart underskattat material men som man börjar se mer och mer av just nu. Riktigt snyggt till det svarta, bruna och murriga som är så inne i höst. Och chokladen… ja, den smakade så klart gudomligt. Bilderna är mina egna.

This is from a food exhibition that we went to last weekend. I just love, yes the chocolate of course, but also the Moroccan brass trays that it was served on. Looks great to the new dark autumn trend of brown and black. Images are my own.

6 Kommentarer
 1. Catarina
  Catarina says:

  Ja, så snyggt.
  Jag ångrar inte att jag la pengar på ett riktigt mässingsfat som souvenir när jag var i Marocko. I dagsläget har jag parfymflaskorna stående på det.
  Choklad vore förstås godare…

  Svara
 2. Angelica E
  Angelica E says:

  Det ser härligt gott ut!!! Jag har ett superstort (1,5 m i diametern) runt mässingsfat som jag har hängt upp ovanför sängen, men jag hade nog velat ha ett träunderrede så man hade kunnat använda det som bord. Men det hade ju så klart varit ännu bättre om jag hade så många chokladpraliner att jag kunde fylla det 😀

  Ha en ljuvlig dag!

  Kraaaaaaaaaaam från Mallorca!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.