Thailand tur och retur

Är tillbaka igen efter en härlig semesterresa till Thailand. Här kommer lite bilder från de två hotell som vi bodde på. Jag tycker de visar lite fin thailändsk omgivning och inredning. Först Baan Yin Dee i Patong, Phuket. Ett litet familjärt hotell med en underbar pool som går i etage och rum inredda i traditionell stil. Bilderna är blandade mina egna och hotellens websidor.

På Phi Phi Island hittade vi Zeavola som är ett exklusivt ’stugområde’ ända nere vid stranden. Vägen dit går endast via båt och där finns inga gator eller trottoaerer utan allt är bara ren vit sand och palmer. Där finns ett fåtal hotell och restauranger i närheten men mest lugn och stillhet. Inga fula solstolar på stranden utan man låg i stora sandsäckar och njöt. På det här hotellet kunde man även inta supé i liggande ställning (se bild från restaurangen), och i frukostbuffén var det varje morgon uppdukat med champagne för den som önskade.


11 Kommentarer
 1. LindaS
  LindaS says:

  Det ser helt underbart ut! Jag var i Thailand bl a på Phi Phi för några år sedan. Härlig ö.
  Hotellen ser verkligen fina ut, kan tänka mig att du mått som en kung. Nu måste väl batterierna dina vara laddade heeela vägen fram till svenska sommaren 🙂

  Svara
 2. Purple
  Purple says:

  Ja, det var helt underbart, men nu är man hemma igen och, det gamla klassiska uttrycket ’Borta bra men hemma bäst’ funkar fortfarande. Speciellt när det är en så härlig vår som just nu.

  Svara
 3. Anonym
  Anonym says:

  vilka fantastiska bilder! har länge planerat en resa till thailand och skulle gärna vilja veta mer info om priser, närmsta stad osv. har du adress till hemsidan? vore bussigt! mvh

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Anonymous, i texten ligger länkarna. Ställ markören på Baan Yin Dee alt Zeavola och klicka så kommer du till deras hemsida. Se också tidigare inlägg från Designhotels. De har massor av kul ställen.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.