Tine K Home Private Room

Istället för de stora mässorna Formex och Danmarks motsvarighet Formland valde Tine K Home istället att bjuda in till Private Room. Tine öppnade upp sitt eget hem utanför Odense för kunder och press. Jag var där och fick möjligheten att se detta fantastiska hem som varit med i ett flertal inredningsreportage den senaste tiden. Nu var hemmet fyllt av säsongens nya produkter och det var otroligt spännande att se dem i sin rätta miljö. Allt föll på plats och stilen blev den speciella stil som är så typisk för Tine K – en blandning av gammaldags paradvåning (sammet och draperade lampskärmar), lantliga bruksföremål, lite bohemiskt med inslag av Marocko och lite franskt touch men alltihop ändå så väldigt väldigt danskt. Bilderna är mina egna.

id=
15 Kommentarer
 1. Charlotta Ward
  Charlotta Ward says:

  OMG the collection is amazing! I love the colours, the N African influence mixed with her typically clean lines. I am in heaven looking at these Susanne!

  How fun to have visited her house. I bet you left full of inspiration. I am very envious (in the most friendly way of course!)

  Kram
  x Charlotta

  Svara
 2. Lise-Lotte
  Lise-Lotte says:

  Hej Susanne!
  Hoppas att allt är bra med dig!
  Visst är det underbart med allt ifrån tinek.
  Fick precis katalogen & ska beställa lite.
  Ha det så bra & hoppas att du har haft en härlig sommar
  Kram
  Lise-Lotte

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.