Trädgården i november

Säga vad man vill men trädgården i november är ändå ganska fascinerande. Den kan vara bara gula löv och kala grenar eller ha en och annan blomma kvar i rabatten. Det enda som består större delen av vintern är min favorit, murgrönan. Först nu kan jag se hur vilt den egentligen växer.

Foto Purple Area

3 Kommentarer
 1. I min smak
  I min smak says:

  Det jag först av allt föll för i din blogg var sångarna som ser ut som bryggor. Jag tycker fortfarande om idén och har planer på att småningom stjäla den.
  Trevlig helg!
  Susanne

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Emma, eller hur? Den är superbra, och snygg och gröna hela året. Både inomhus och utomhus! En riktig höjdare.

  Susanne, vad kul att du föll för bloggen och just mina landgångar!! Jag är själv väldigt förtjusta i dem, tycker det blev en bra lösning längs en långsida som annars hade kunnat bli jättetråkig. Jag har själv snott idéen från en bok så stjäl du på bara.

  Trevlig helg!

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.