Tulpaner på skrivbordet

Häromdagen var jag på Blomsterfrämjandets pressvisning om tulpaner på Slottsträdgården i Malmö. John Taylor pratade om hur mycket han älskar tulpaner och chockade alla med att visa en jättestor tatuering av en tulpan på ryggen. Men det gick snabbt när han drog upp tröjan, så fort att presstanterna inte hann med att få fram kameran. Allt avslutades med att vi fick binda varsin egen tulpanbukett. Jag fick lite proffshjälp av Minna, men lyckades ändå rufsa ihop buketten på vägen hem. Det där med att binda buketter behöver jag nog träna mer på. Fast de blev fina att ha på skrivbordet. Fler bilder från presstillställningen hittar du här och här.

Jag har ändrat bilderna i tidigare inlägg. Tyvärr blir de då lite mindre och i olika storlek (vilket är lite irriterande) men å andra sidan hoppas jag att alla nu kan se dem.

Foto Purple Area

10 Kommentarer
 1. Nilla
  Nilla says:

  För mig känns det lite jobbigt att läsa bloggar som har pytteliten text och jättestora bilder. Man får ju backa flera meter från skärmen för att kunna se bilderna 🙂 Jag tycker att det är lagom med en bredd på ca 500 px. Ha en fin kväll!

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Nilla, ja det hade också varit ok med 500. Jag tänker mer på att bilderna ska vara lika stora som texten och den är 600 på den här bloggen. När jag använder bloggers egna bildmått så blir de lite olika varje gång, vilket jag tycker är störigt. Men kanske det löser sig så småningom.

  Marie, toppen att du meddelar mig så jag vet!

  Cammilla, kul att du gillar det!

  Carola, ja men precis, vi för göra vad vi kan för att pusha lite för våren.

  Anna, härligt att du hittat hit.

  Elina, vad kul, hoppas du kommer tillbaka!

  /Susann

  Svara
 3. Nilla
  Nilla says:

  En sak till som jag har tänkt på med blogspot-bloggar: En del, som du, har att kommentarerna öppnas i en ny stor ruta.(och andra har så att det öppnar i en mindre ruta) Jag behöver gå in på din blogg som vanligt och inte genom bloglovin för att kunna kommentera. Dessutom är denna captcha jättesvår att se så ibland får man försöka fler gånger om innan kommentaren kommer fram. (När jag skrev liten text innan, i förra kommentaren så menade jag storleken på bokstäverna, inte bredden på själva textraden.)

  Svara
 4. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Nilla, vissa saker med blogger går inte att påverka och andra kan jag ändra. Ska försöka rätta till sånt som är knasigt. Bra att du kommenterar om vad som är mindre bra.

  Ang bloglovin så kan jag inte påverka det.

  Visste inte ens att jag hade captcha text, ska se om jag kan försöka få bort den på något sätt.

  Liten text, jo men det förstod jag att det var det du menade. Men trodde inte du menade att just den här bloggen hade väldigt liten text. Men det kanske den har.

  /Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.