Två nya böcker och en skål

Två nya böcker fick jag med mig hem från Londonresan – Modern Rustic och Kate Moss. Passar fint med skålen Pure från InredaUtreda och Karl Lagerfelds bh-brud från The little black jacket-utställningen i Milano. Som ni ser har jag också gripits lite av idén med hängande växter som vi såg på Conran Shop. 

Foto Purple Area

2 Kommentarer
 1. Elund
  Elund says:

  Hej!

  Jag blev lite nyfiken på din nyinköpta bok Modern rustic. Vem är författaren? Är det Emily Henson?
  Sedan blev jag också väldigt förtjust i tavlan/postern. Var får man tag på den?

  Fortsatt trevlig kväll,
  Elund

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.