Utmaning: 6 underliga saker om mig själv

Idag har jag fått en utmaning av Hannele från Hanneles paradis. Jag ska skriva 6 underliga saker om mig själv. Det är lite motvilligt eftersom jag inte vill ha en blogg där jag tjafsar en massa trist om mig själv. Dessutom tycker jag att jag är så väldigt vanlig att det inte finns så mycket att säga. Fast när jag tänker på det så kanske jag istället är lite knäpp eller rentav… underlig. Usch, det här var inte bra. OK sån här är jag:

– Jag har väldigt konstig humor. De flest män skrattar stort och glatt men jag får alltid känslan av att det är av ren artighet och att de inte förstår alls vad jag menar. Kvinnor i sin tur blänger surt eller himlar med ögonen.

– För att skriva om inredning är det lite konstigt att det vackraste jag vet är ett tomt rum.

– Jag älskar betongöknar. Massor av betong och grått, grått, grått. Detta vill jag gärna kombinera med en massa färg och… ja det är det min blogg egentligen handlar om.

– Kan sitta och stirra ut i tomma intet i timmar om jag får en möjlighet till det. Det är inte så ofta men om det händer brukar min man komma förbi och fråga ’Hinner du?’ eller ’Mycket nu?’.

– Jag älskar godis. På viktväktarna sa konsulenten en gång att om man får reda på att något är onyttigt så vill man ju inte äta det eller hur? Stämmer inte på mig, om kärnkraftsavfall hade smakat lakrits hade jag ätit det.

– Det finns en sak som jag och småkillarna på Rosengård har gemensamt. Eminem. Jag är helt medveten om att det är kvinnoförnedrande och våldsamt och ibland pinsamt löjliga texter kryddat med töntiga gester mot skrevet, absolut inget för tanter som mig. Men lyssna bara till ’Loose yourself’.

Sluta nu inte läsa min blogg bara!

4 Kommentarer
 1. Hannele
  Hannele says:

  Roligt att du antog utmaningen, det där med konstig humor känner jag igen 🙂
  Sitter och funderar på det där med tomt rum, det sätter tankar i rörelse, visst är det något speciellt.

  Svara
 2. Linda
  Linda says:

  Tycker inte alls du verkar konstig, tvärtom. Jag skrattade gott (och faktiskt lite igenkännande) åt dina svar, fast det kanske inte var meningen att vara skoj? *förvirrad men himlar inte med ögonen* 😛

  Gillar din blogg, här får jag massa inspiration!

  Svara
 3. Purple
  Purple says:

  Linda, det var meningen att vara lite smålustig. Jag tyckte att det hade blivit så tråkigt annars att bara rabbla upp underligheter. Kul att du gillar bloggen.

  Svara
 4. Efva
  Efva says:

  Jaaa du, inte är du ensam om dom där grejerna. Jag är likadan. *skrattar* Jag har dessutom världens hästgarv som hörs på kilometers avstånd men det bjuder jag på.

  Och det är helt otroligt egentligen det där med godis. Det. Går. Inte. Att. Låta. Bli.

  Spelar ingen roll att jag vet att det är dåligt, ohälsosamt och allt va det nu är.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.