Var hittar jag en sådan här tavla?

Den här bilden med den härliga tavlan, av ett kvinnoansikte till hälften dolt i skugga, hittade jag när jag surfade runt på bloggen My Marrakesh. Precis något sånt skulle jag vilja sätta på väggen här hemma. Så jag mailade Maryam och frågade. Konstnären var en student, vid den lilla keramikstudion där tavlan står. Tyvärr har den här studenten sedan länge rest hem.

8 Kommentarer
 1. alexandra
  alexandra says:

  Min kompis, Lotta gör tavlor som liknar den här stilen, de är fantastiska! Man kan inte sluta titta på dem, väldigt gripande.

  Gå in på lottaahnstrom.se där finns några av hennes alstser…

  MVH Alexandra

  Svara
 2. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tack för alla snälla kommentarer och tips, jag ska kolla upp dem! Har fått för mig att det kanske skulle vara enklare och hitta ett foto som sen kan tryckas upp till en tavla. Men jag måste fundera lite på det.

  Thanks for nice comments and all good ideas!
  I think I'm more in to find a photo image that is this kind of portrait though.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.