Veckans ’så skapar du stilen’ i Metro Bostad

Det senaste tiden har jag haft betydligt mindre tid att blogga än tidigare. Det beror på att jag lägger ner mycket energi på Metro Bostad istället. Vet att det var någon som inte tyckte om att jag pushade för mina egna jobb men, vad tusan det här är ju en blogg. Så här kommer denna veckans ’så skapar du stilen’ från ett reportage om ett hem i Tygelsjö som jag och fotograf Caroline Tengen gjort. Hemmet var en häftig blandning av ett gammalt hus med bjälkar i taket och en modern inredning med betonggolv och stilrent kök. Nätupplagan hittar du här och i högerkanten av bloggen.

This is from this weeks ’ideas to steel’ in Metro Bostad. The article is a about a home in Sweden that I’ve and photographer Caroline Tengen visited. They have a cool mix between an old house with beams from 1751 and a modern interior with concrete floor and contemporary kitchen. You can find the net issue here

Bilden är en skärmdump

3 Kommentarer
 1. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Bara trädgård, nej gratistidningarna går inte under reklam utan under kategorin samhällsinfo. Så det bör inte bero på det, utan det är troligtvis ditt område som inte är med på rundan.

  Nellie, snällt att du stöttar mig.

  Kramkram/Susann

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.