Välkomna till min nya blogg

Då har jag äntligen blivit färdig med den nya bloggen som jag bara tänkt på i så där några år. Den är upplagd på ett annat sätt än tidigare med en framsida med ett rutnät av bilder. Anledningen till det är att jag själv tycker det är kul att se hur bilderna harmonierar med varandra, eller förhoppningsvis harmonierar. Det här är en idé som jag fastnat för och inte kunnat släppa. Så nu kommer här en helt ny blogg, hemsida och idé. Jag hoppas ni som följer mig tycker om den nya bloggen och hänger med även hit!

IMG_0943IMG_0779IMG_0935

Foto Purple Area

2 Kommentarer
  1. Annika
    Annika says:

    Kul att förändra lite! Jag läser via Bloglovin och då såg det ut som vanligt men när jag klickade mig till startsidan såg jag ju förändringen. Snyggt! Jag kommer fortsätta läsa 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.