Årets färg 2012 – Tangerine Tango

Enligt Pantone är Tangerine Tango årets färg 2012, och visst är det en häftig färg. En med mycket dramatik och eld i sig. Tro det eller ej men det här är en färg som jag kan gå igång på lite så där emellanåt. I små doser. Jag har ju faktiskt en tavla som heter just Tango i vardagsrummet, se här.

According to Pantone the Tangerine Tango is the color of the year 2012. Its ads a lot of drama and fire to both cloths and interior.

Kollage – lampan är Verner Pantons Ball, stolen Offeccts Spoon Low, handskarna kommer från Åhléns, sneakers Nike Blazer high, rest bilder skärmdumpade från nätet.
Understa bilden kommer från Cote Maison, via anordinarywoman.net.
Idag – har äntligen fått hem en gran som står i växthuset och väntar på att få komma in. Ska ta in och klä den i morgon. Har försökt beta av lite julklappar under dagen, men puh vilka köer. Det får bli en tidig lunchshopping på måndag istället. Hejhej!
2 Kommentarer
 1. Moa
  Moa says:

  Kan tänka mig att färgen "terrakotta" som iittala släppte på ett urval av sina produkter i våras kommer att passa alldeles utmärkt även nu i vår då, med andra ord. (:

  Vänligen
  Moa

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.