Nya soffan på plats…

Igår fick jag hem min nya soffa som jag väntat på i 12 veckor. Nja, inte bara det förresten för det tog ett bra tag innan jag kunde bestämma mig för vilken. Det är nackdelen när man jobbar med inredning. Istället för att se det objektivt som man gör när man jobbar så ska man hemma helt plötsligt ta hänsyn till sin egen känslomässiga åsikt. Inte bara vad som passar bäst till rummet, huset, stilen och funktionen. Till slut blev det i alla fall en DaCapo från Eilersen som nu äntligen står på plats. Jag vet vad ni tänker… grått igen. Japp, grått är det som gäller hos mig. Hade iof varit snyggt med benvit också, men insåg att jag kommer att sitta som på nålar rädd för att någon ska spilla med en vit soffa så det blev en grå. Bilderna är mina egna.

Tavlan i bakgrunden är målad av Ola Sivhed som är en konstnär jag brukar jobba ihop med. Han driver även företaget Art Decor som gör fantastiska väggmålningar som t ex den här från ett av mina tidigare projekt. Klicka gärna in och kika på deras gallery modern/contemporary (bild 06 och 07 är också från ett av mina tidigare projekt).

12 Kommentarer
 1. Malin
  Malin says:

  väldigt väldigt snygg. Ser bekväm ut med väl lounge-känsla. 🙂 Grått är flott. 😉 Jag tycker att du är så beundransvärd som är så konsekvent i stilen och inte fladdrar iväg och hakar på varje trend. Det blir helt klart snyggast så – om du frågar mig. Inte helt lätt att motstå dock – det finns ju så mycket snyggt. 🙂

  Tavlan är också finfin.

  Svara
 2. Proforma
  Proforma says:

  Snygg soffa! Och grått är ju bara så fint! Spelar ju ingen roll vad som är inne eller så, man ska välja det man tycker om! Vi hade vit soffa (innan den grå vi har nu) men tvättbar klädsel. Funkade bra men jobbigt när allt skulle tvättas och framför allt strykas.
  Jag är ingen älskare av rosa med anledning av inlägget innan men tavlan är jättesnygg! Fast jag upplever den mer röd och gillar framför allt mer abstrakt konst som denna!
  Irene

  Svara
 3. Susann Larsson
  Susann Larsson says:

  Tack alla för era snälla kommentarer, har inte riktigt hunnit vänja mig själv vid att ha en stor gigantisk soffa mitt i rummet.

  Niklas, Mattan är en Moss och kommer från Kasthall.

  Irene, tavlan är röd och inte rosa. Egentligen skär den sig mot mattan, men om man kör rosa, orange och rött i kuddar och detaljer så funkar det.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.