Blå blå vindar och vatten

Härliga Trine Thorsen med sitt fantastiska bildarkiv. De här bilderna får mig att toklängta efter sommaren. Just det blå känns så friskt och somrigt, som en svensk sommar när den är som bäst. (Fast med tanke på att det är Trine som fotat så är det nog en norsk sommar.)

De här bilderna fick mig att börja tänka på den gamla låten ’Blå blå vindar och vatten’ av Tomas Ledin och speciellt ölreklamen för Pripps i skärgården. Men jag hade helt fel. Det är faktiskt inte Ledin som sjunger den jag tänker på utan Tommy Nilsson med sin ’Dina Färger var Blå’, se här. Tomas gamla slagdänga för samma ölmärke är rätt lik men låter så här. Gillar du Ledin så får du inte missa den här, kolla blicken, vilken lirare!

9 Kommentarer
  1. Linneth
    Linneth says:

    Fantastiska bilder!! Men alltså jag blir snart tokig!! Har spenderat snart 2 timmar på att hitta det porslinet med de blå prickarna på bilderna, för jag vet ju att jag har sett dem live ngn gång, men vart?!?! Lite hjälp kanske? 🙂 Ha det så fint!
    Vänligen Linneth

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.