Mina barns rum

Kom på att jag aldrig visat några bilder från mina barns rum. Det beror på att rummen är lite svårfotade, de är så små. Nu har jag ändå gjort ett litet försök genom att stå ute i hallen och ta bilder in i rummen. Det ser kanske lite konstigt ut, precis som det är ett rum men i olika färger, men det är det inte utan det finns en vägg emellan. Rummen ligger precis så här bredvid varandra och har var sitt långsmalt fönster vid mittenväggen. Yngsta grabben som är tio har grönt och min äldsta som är tolv gillar turkos. I somras byggde vi våningssängar med färgat rep som skyddsnät. Perfekt eftersom de då får plats med en myshörna under där de kan sitta och spela. Madrasserna kommer också bra till pass när det dyker upp övernattande kompisar. De dansande gubbarna är stickers som jag köpte i London, kommer från Blik.

Bilderna är mina egna.

17 Kommentarer
  1. Malin
    Malin says:

    Så snyggt! Perfekt inredning för grabbar i deras ålder. Inte för vuxet och inte för barnsligt. Ingen "purple"-area där inte. 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.